Meteen naar de content

🎊 VERKOOP NIEUWJAAR - 97.000+ tevreden klanten 🎊

  Verzendingsvoorwaarden

  Beste klanten,

  🌍 We zijn blij om alle items te leveren vrij van verzendkosten! Wij bieden tracking en veilige betaling voor al onze klanten.  ⏳ Verwerkingstijd:

  We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De meeste bestellingen worden binnen 72 uur na het plaatsen van de bestelling verwerkt.  ⏰ Levertijd:

  Levertijden zijn gemiddeld 5 tot 15 werkdagen, afhankelijk van het land van levering. U kunt uw levering volgen via de link voor het volgen van uw bestelling.

  Vertragingen kunnen optreden afhankelijk van uw locatie en andere factoren zoals vertragingen bij de douane.  Volg uw bestelling:

  Alle bestellingen bevatten traceerinformatie, die meestal binnen 72 uur na verzending van de bestelling per e-mail wordt verzonden. U kunt uw bestelling ook hier volgen met uw volgnummer.

  Rechten en kosten: (In de meeste gevallen zijn er geen extra kosten voor pakketten die naar Frankrijk worden verzonden). Alle getoonde verzendkosten (of gratis verzending promoties) zijn NIET inclusief douane, rechten en kosten. Belastingen. Wij kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen.

  ❗️ De ontvanger is verantwoordelijk voor alle douane-, inklarings- en andere kosten voor internationale verzending. Verloren/gestolen pakket:  Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, dus wij dekken elke ongebruikelijke vertraging of zelfs verlies tijdens het transport en bieden een gratis teruggave of terugbetaling.
  Als de bestelling niet aankomt op de plaats van bestemming en vertraging oploopt bij een plaatselijk postkantoor, zijn klanten verantwoordelijk voor het contact opnemen met de vervoerder voordat zij een retour/terugbetaling ontvangen.
  Als u onjuiste verzendgegevens hebt ingevoerd, hebt u geen recht op herlevering of terugbetaling.


  Mijn bestelling is niet aangekomen:  Als u uw bestelling niet binnen 35 werkdagen heeft ontvangen, komt uw bestelling in aanmerking voor een terugbetaling of gratis retourzending. Stuur een e-mail naar: support ( @ ) vibevault.nl